Bernardo Malcolm Yönetici & Sihir Bakanı
Karakter Sayfası Özel Yeteneği: Quidditch Mevki: Patronusu: Bozkurt
| Konu: Eğitim Sistemi Ptsi Eyl. 03, 2012 10:04 pm | |
| Eğitim Sistemi « Okumanız rica olunur. » ► Bornvoard Eğitim Sistemi
- Bir dönem bir buçuk aydır. - Her öğrenci, yedi yıllık eğitim süreci sonunda Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’ndan mezun olur. - Hogwarts, eylül ayının başında başlayıp haziran ayının sonunda kapanır. - Otuz günlük dönem boyunca her ay, reelde 7 güne denktir. - Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nda toplamda on bir tane ders verilmektedir. Bunlar; Karanlık Sanatlara Karşı Savunma , İksir , Biçim Değiştirme , Bitki Bilim , Mitoloji , Tılsım , Eski Yazıtlar , Sihir Tarihi , Kehanet , Sihirli Yaratıkların Bakımı ve Muggle Bilimleri. - Her öğrenci en az beş ders almalı ve minimum dördü için bu derslerdeki notları en az Z olmalıdır. Aksi takdirde öğrenci sınıf tekrarı yapacaktır. - Her profesör yıl içinde tüm sınıflar için bir ders işlemek zorundadır. Ders dışı etkinlik yapma ve bunun sayısı profesöre bağlıdır; zorunluluk içermemektedir. - Dersler offline olarak işlenmektedir. Ders rol oyunlarını 50 puan üzerinden değerlendirilmekte ve alınan notun karşılığı O, B, U, Z, F ve İ gibi harflendirme notlarıyla belirtilmektedir. - Profesörler uygulamalı derslerinde zar sisteminden yararlanabilirler. - Bütün dersler seçmelidir.
Bernardo Malcolm
CODE BY ANARCHY | |
|